Hoe werk ik?

Er zijn verschillende mogelijkheden die op basis van gezamenlijk overleg plaatsvinden :

Counselling/coaching

Binnen mijn praktijk bied ik zowel individuele als relatie counselling / coaching aan.
Waarbij rekening wordt gehouden met de individuele wensen en samen wordt gekeken naar wat past bij jouw persoon, welke wensen er zijn en welke doelen je wilt bereiken. 
Mijn uitgangspunt is om je te helpen meer in je eigen kracht te komen staan en daarmee je eigen oplossend vermogen aan te spreken op de manier zoals die bij jou past. 

   

Systemische opstellingen

Het systemisch opstellen is een coaching methodiek, die inzicht biedt in je blokkades en belemmeringen die veelal onbewust zijn overgedragen binnen een systeem waarvan jij deel uitmaakt. Door een opstelling te doen kan er veel helder voor je worden. Dat wat vastgeroest is mag weer gaan bewegen en je mag loslaten wat je niet meer dient. Systemisch werken is een persoonlijk groeiproces in het durven vertrouwen op je gevoel en intuïtie. Een opstelling op individuele basis duurt ongeveer 1.5 a 2 uur.

Reiki

Reiki is een natuurlijke geneeswijze die door middel van handoplegging genezende levensenergie doorgeeft.
Door deze levensenergie wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam versterkt en werkt vitaliserende op zowel lichaam als geest

Cursussen

De mindfulnesscursus is opgebouwd uit 8 lessen, waarbij theorie en praktische oefeningen worden afwisseld. Doel is om meer in je liif te te komen Tijdens deze cursus leer je om meer in het Hier en Nu te leven, minder stress te ervaren en meer te genieten van het moment.   

De basis stress-reductie cursus bestaat uit 7 lessen, die holistisch van aard zijn. Het is een toegankelijke cursus over de werking van stress, de gevolgen en hoe jij je stress kunt herkennen. Het is een praktische en afwisselende cursus die veel handvatten biedt om op een gezonde wijze met jouw stress om te gaan.

Workshops

In mijn praktijk worden regelmatig verschillende workshops georganiseerd.
De workshops zijn allemaal gericht op persoonlijke groei.
Voor meer informatie, data en tijdstippen raadpleeg de fabookpagina of de nieuwsbrief. 
Alles wat aandacht krijgt,
groeit