Hoe werk ik?

Er zijn verschillende mogelijkheden die op basis van gezamenlijk overleg plaatsvinden :

Counselling op individuele basis.

Binnen de counsellingsessies wordt er gekeken naar wat past bij jou, wat jouw wensen zijn en welke doelen je voor ogen hebt. Doel is om meer in je eigen kracht te komen staan en je eigen oplossend vermogen aan te spreken. Deze sessies duren gemiddeld een uur.

Relatiecounselling (counselling van meerdere personen binnen een sessie.)

Als er wordt gekozen voor relatiecounselling, staan de individuele wensen van de betrokken partijen voorop.
In overleg wordt het verloop van het traject afgesproken.
Binnen relatiecounselling, zullen zowel individuele sessies als gezamenlijke sessies plaatsvinden.
De sessies voor relatiecounselling (meerdere personen) duren ongeveer anderhalf uur.
Alles wat aandacht krijgt,
groeit

Systemische opstellingen

Het nieuwe systemisch opstellen is een coaching methodiek, die inzicht biedt in je blokkades en belemmeringen die veelal onbewust zijn overgedragen binnen een systeem waarvan jij deel uitmaakt. Door een opstelling te doen kan er veel helder voor je worden. Dat wat vastgeroest is mag weer gaan bewegen en je mag loslaten wat je niet meer dient. Systemisch werken is een persoonlijk groeiproces in het durven vertrouwen op je gevoel en intuïtie. Een opstelling op individuele basis duurt ongeveer 1.5 a 2 uur.

Cursussen

De mindfulnesscursus is opgebouwd uit 8 lessen, waarbij theorie en praktische oefeningen worden afwisseld. Doel is om meer in je liif te te komen Tijdens deze cursus leer je om meer in het Hier en Nu te leven, minder stress te ervaren en meer te genieten van het moment.   

De basis stress-reductie cursus bestaat uit 7 lessen, die holistisch van aard zijn. Het is een toegankelijke cursus over de werking van stress, de gevolgen en hoe jij je stress kunt herkennen. Het is een praktische en afwisselende cursus die veel handvatten biedt om op een gezonde wijze met jouw stress om te gaan.

Workshops

In mijn praktijk worden regelmatig verschillende workshops georganiseerd.
De workshops zijn allemaal gericht op persoonlijke groei.
Voor meer informatie, data en tijdstippen raadpleeg de fabookpagina of de nieuwsbrief.