Workshops

Workshop Visionboard maken

Dit is een creatieve workshop waarin je een Visionboard maakt van jouw dromen/doelen. Door mooie afbeeldingen, gedachtes die symbool staan voor jouw droom/doel op te plakken en een er een mooi geheel van te maken. Door iets visueel te maken maak je het krachtiger en schep je zo je eigen toekomst. Het onderbewuste brein reageert namelijk heel goed op beelden (plaatsjes zeggen meer dan 1000 woorden). Tevens wordt je onderbewuste brein dankzij het visionboard erop geprogrammeerd om kansen te herkennen. Naast al deze voordelen is het gewoon leuk en ontspannend om je eigen visionboard te maken en eens bewust bezig te zijn met eigen droom/doel en er beelden aan te koppelen.

Workshop Grenzen aangeven

Hoe vaak gebeurt het niet dat je eigenlijk NEE wilt zeggen en JA doet. 
Waarschijnlijk regelmatig, veel vrouwen vinden het moeilijk om hun grenzen aan te geven. Door steeds over je grenzen te gaan werk je stress in de hand en het niet te tevreden zijn met jezelf. 
Het niet goed kunnen aangeven van je grenzen kan verschillende onderliggende redenen hebben. 
  • Bang om afgewezen of niet meer aardig gevonden te worden.
  • Schuldgevoelens
In deze workshop leer jij op een leuke en speelse wijze om op de juiste en respectvolle wijze je eigen grenzen aan te geven en dus assertiever te handelen.

Workshop Mindfulness

Mindfulness is een manier om meer in het Hier en Nu te komen. De workshop Mindfulness is erop gericht om je te laten kennismaken met wat mindfulness is en of het bij jou past. 
Binnen deze workshop worden er verschillende oefeningen vanuit de mindfulnesscursus gedaan, daarnaast is het ook een moment om even helemaal tot rust te komen. 
Deze workshop wordt gegeven in kleine groepsjes van maximaal 4 personen om de persoonlijke aandacht te behouden. Voor meer informatie zie de pagina Mindfulness.

Workshop Mindful wandelen

In deze workshop gaan we wandelen in de natuur. Wandelen leegt je hoofd en haalt je uit de hectiek van alledag. Tijdens deze workshop kom je letterlijk in beweging en brengt je meer in het Hier en Nu door je hoofd met je lichaam te verbinden. Tijdens de wandeling nemen we de tijd om te mediteren en aandacht te hebben voor wat we onderweg tegenkomen. Tijdens de wandeling doen we allerlei mindfulness oefeningen zoals:
bewust kijken, luisteren enzo ook is er ruimte voor vragen en overdenkingen.    

De workshops

De workshops worden gehouden in mijn praktijk en duren ongeveer 2 á 2,5 uur. Een workshop start met een visualisatie om je meer in verbinding te brengen met je gevoel/intuitïe.
Voor het benodigde materiaal wordt gezorgd en er wordt koffie, thee, water en iets lekkers geserveerd.   

De Mindful wandelworkshop is een wandeling van ruim twee uur, waarin we ook een visualisatie doen om zo meer in verbinding te gaan met onszelf. De wandeling zal plaatsvinden op een mooie locatie in de omgeving. Stevig schoeisel is niet vereist, maar wordt wel aangeraden.
Er wordt tevens gezorgd voor de inwendige mens.


 

Heb jij ook zin gekregen om een workshop te volgen?


Raadpleeg dan de facebookpagina voor de data van de verschillende workshops. 

Wil je meer informatie?
Mail naar info@humaninbalanze.nl of bel 0639422984

Voor prijzen verwijs ik je naar de tarievenpagina op deze website.